Lliga femenina

El Barça CBS s’imposa a la pista del Sedis (62-71)

Les lleidatanes no poden prendre el control del partit i van a remolc de les blaugrana, que guanyen després de perdre 10 de les últimes 11 jornades

El Barça CBS guanya a la pista del Cadí la Seu (62-71) i torna a vèncer en un partit de Lliga Endesa després d’haver-ne perdut 10 dels últims 11. Per la seva banda, el Sedis, que s’havia imposat en la darrera jornada de lliga regular com a local contra l’Avenida (67-59), ha anat a remolc durant bona part de l’enfrontament.

El partit l’ha iniciat millor l’equip lleidatà, que ha començat amb determinació (5-0). La rèplica blaugrana no s’ha fet esperar i les santfeliuenques han capgirat el resultat amb un parcial de 0-7 (5-7). A partir d’aquí, hi ha hagut un estira-i-arronsa constant entre els dos equips fins a arribar al final d’un primer quart (18-16) en què les locals s’han imposat clarament en el rebot.

Al segon període, el conjunt dirigit per Isaac Fernández ha completat un nou parcial de 0-7 que ha permès tornar-se a posar per davant (24-27). Una de les claus ha estat la millora del percentatge en els tirs de dos abans del descans (30-36).

Les urgellenques han començat el tercer període amb més energia i han eixugat el dèficit de punts (40-39). Malgrat remuntar, les jugadores de Fabián Téllez no han pogut donar continuïtat a la bona dinàmica i el Barça CBS, amb Wurtz (16 punts) i Pendande (11) inspirades, ha posat la directa, establint un avantatge màxim de vuit punts (45-53) abans d’arribar a la mitja hora de joc (47-53).

L’equip visitant ha continuat dominant davant les locals, que no trobaven la manera de sentir-se còmodes sobre la pista tot i el bon paper de Júlia Soler (13 punts). Ja a l’últim quart, el Sedis s’ha deixat anar (54-69) i només la rauxa mostrada al tram final ha permès maquillar una mica el resultat (62-71).

El triomf dona aire a les blaugrana, que queden amb un balanç de 6-13 i es distancien de la zona de descens, marcada pel Gran Canària, que té dues victòries menys. D’altra banda, la derrota deixa el Sedis amb un balanç lleugerament superior (7-12).