ACB

Els americans no rutllen en el Bàsquet Girona

ACB. El club gironí tallarà el contracte de Corey Davis i buscarà al mercat noves peces extracomunitàries; Brae Ivey tampoc convenç

El Bàsquet Girona no s’atura després de la victòria contra el Granada a Fontajau, en l’estrena de Fotis Katsikaris a la banqueta. La direcció esportiva, encapçalada per Jesús Escosa, busca millorar la plantilla i està estudiant en el mercat un recanvi per a Corey Davis, que serà tallat en les pròximes hores. El jugador nord-americà ha perdut molt de pes amb el nou entrenador grec, i fins i tot va ser desconvocat en l’últim enfrontament contra els andalusos.

En tretze partits jugats a Girona, el jugador nascut a l’Estat de Louisiana té una mitjana de 7,3 punts, 1,6 rebots i 2,6 assistències. A més, és qui té una mitjana de més pèrdues de l’equip –gairebé 3 per partit– i un dels seus punts forts, el tir de tres, està en el 30% d’encert. Un números que no són suficients per a un jugador americà en la lliga ACB i per a un equip que persegueix la permanència, com el Bàsquet Girona. La sentència cap a Davis obre les portes a una nova incorporació extracomunitària per mirar de millorar el roster de Katsikaris. El mercat de fitxatges per a jugadors de fora la lliga espanyola no es tanca fins que no arribi el play-off pel títol de l’ACB, un clar exemple va ser Jenkins, que va arribar al març. D’altra banda, el mercat sí que es tanca la segona setmana de febrer per a jugadors tallats d’altres equips de la lliga. Caldrà estar atents als moviments del club.

Brae Ivey tampoc convenç gaire

A.M.

Una altra figura que no convenç, segons ha pogut saber L’Esportiu, és la del base –i escorta– nord-americà Brae Ivey, que va arribar el 28 de desembre a Girona i no ha tingut el rendiment esperat en els quatre partits que ha jugat. És per aquest motiu que el club també està mirant el mercat per trobar un segon jugador extracomunitari per tal de reforçar la plantilla. El gran dubte és quin perfil busca, sobretot després del retorn de Juani i Sergi, i amb la posició de pivot debilitada. Les oportunitats que hi hagi al mercat determinaran quins jugadors arribaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)