ACB

Birch s’hi afegeix

Bàsquet. ACB. El pivot canadenc arriba a Girona, on ha de fer pujar el nivell en el joc interior, sense que el club hagi anunciat encara cap baixa

“Amb ganes de conèixer-vos i sentir com ens animeu. Som-hi!” Aquest era el primer missatge que Khem Birch (2,03 m, 1992) enviava a l’afició del Bàsquet Girona, en el seu primer contacte a Fontajau. El canadenc, fitxat per pal·liar les mancances de l’equip en el joc interior, no va participar en l’entrenament d’ahir –va tenir temps, això sí, per saludar Katsikaris i els seus nous companys– i només tindrà avui, si és que físicament està en condicions de fer-ho –ha tingut problemes al genoll–, per preparar el partit de demà (20.45 h) a la pista del Morabanc Andorra, un enfrontament de molta transcendència perquè el rival és just per sota dels gironins, amb una victòria menys. Si no és a temps de debutar demà, Birch tindrà més marge, perquè la pròxima cita del Bàsquet Girona, entre l’aturada per la copa i el preolímpic, no serà fins al 3 de març, a casa contra l’Obradoiro.

El canadenc, amb experiència en l’Eurolliga, torna a Europa després de sis anys en l’NBA, i està cridat a tenir un rol capital a la pintura. La seva arribada accentua l’excés de peces d’una plantilla amb 14 jugadors (més Pau Sala) i que, sense que el club hagi fet encara cap anunci, té tres extracomunitaris. Corey Davis va ser el primer de rebre amb el tècnic grec, que el va deixar sense jugar en el seu debut contra el Granada, però en canvi va jugar 22 minuts al Wizink, on el descartat va ser Brae Ivey, el penúltim fitxatge, que va cobrir la marxa de Markel Brown i que ha ofert un rendiment molt pobre.

L’ESTAT FÍSIC

Katsikaris ha d’aclarir si Birch podrà jugar demà o ho farà després de l’aturada

EXTRACOMUNITARIS

Brae Ivey va ser el descartat a Madrid, tot i que en el debut del grec va rebre Davis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)