Lliga femenina

Khayla Pointer substitueix Mikayla Pivec al Casademont

La base de les Indiana Fever reforça la direcció de joc del campió de copa

El Casademont Saragossa, que diumenge que ve visita l’Spar Girona a Fontajau en la primera jornada després de la finestra FIBA, fa un canvi en la seva plantilla amb l’arribada de Khayla Pointer (1,70 m, 1998). La base de les Indiana Fever a la WNBA té experiència a la Lliga Femenina, perquè el curs passat va jugar 13 partits amb el Leganés, que va acabar baixant, amb 12 punts (20% triples), 4 rebots, 3 assistències i 11 de valoració en 32 minuts de mitjana –20 (2/6), 3, 1 i 15 en 35:41 contra l’Spar Girona (70-100)– de l’octubre al gener.

Pointer substitueix Mikayla Pivec (1,78 m, 1997), que va arribar a Saragossa per la lesió d’Helena Oma i que marxa amb 11 partits de lliga i 8 d’Eurolliga amb el Casademont, que amb el moviment reforça la direcció de joc liderada per Mariona Ortiz. amb vista els quarts de final de la màxima competició continental –s’enfronten al Çukurova–, la copa que van guanyar el curs passat i el tram final de la Lliga Femenina (10 jornades de fase regular i els play-off).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)