Més bàsquet

Amb tota la il·lusió del món

El somni. El Bàsquet Girona debuta avui en la 20a minicopa contra el València (17 h). Per la competició han passat estrelles de la talla de Ricky, Doncic, Domantas Sabonis i Wembanyama

El Bàsquet Girona debuta avui contra el València Bàsquet (17 h), conjunt davant del qual va perdre en la fase de classificació (93-72), al pavelló José Luis Pérez Canca de la ciutat esportiva Javier Imbroda, en la vintena edició de la minicopa, per la qual han passat figures de primer nivell com Ricky Rubio, campió el 2004 en la primera edició a Sevilla, en la qual va enlluernar. La minicopa ha vist veritables figures internacionals, entre les quals també es compten els NBA Luka Doncic (2012 i 2013), Domantas Sabonis (2009) i la nova estrella Victor Wembanyama, que acaba de signar el seu primer triple doble a l’NBA, convidat pel Barça el 2018 a Gran Canaria i que va ser tercer. En total, 118 nois han vist complert el seu somni de jugar a l’ACB. Pel que fa als altres catalans, el Baxi Manresa juga contra l’Unicaja (15 h), la Penya debuta contra el Madrid (19 h) i el Barça, davant del Saragossa (21 h). El grup A el formen la Penya, el Baxi Manresa el Madrid i l’Unicaja. En el B figuren el Barça, el Girona, el València i el Saragossa. El Madrid, que defensa el títol, i l’Unicaja, l’amfitrió, ja estaven classificats. Els sis restants es van guanyar el bitllet en la fase prèvia al pavelló Catalunya de Tarragona. El Girona, dirigit per Jordi Pou, jugarà demà contra el Saragossa (14 h) i divendres davant el Barça (14 h). Els dos primers passen a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)