ACB

El Bàsquet Girona aparta Corey Davis i li obre un expedient

El Bàsquet Girona ha obert un expedient disciplinari al jugador nord-americà del primer equip Corey Davis (1,86 m, 1997) per haver incomplert el règim de codi intern del club. Davis queda al marge de la dinàmica esportiva de l’equip i s’entrenarà de manera independent al grup. Davis va arribar a l’octubre procedent del Trieste italià i el seu rendiment ha estat baix. Ha disputat 15 partits, amb 7,1 punts, 1,6 rebots, 2,5 assistències i 3,7 de valoració en 23:23 minuts. La seva millor actuació són els 20 punts que va anotar a la pista del Casademont Saragossa. Davis ja va ser apartat quan jugava en el Trieste, club en el qual va acreditar un rendiment força més alt que el que ha mostrat a Girona.

Després que el club acomiadés la setmana passada al nord-americà Brae Ivey per baix rendiment, és evident que Davis és ara mateix un clar candidat per sortir del club en l’aturada de la lliga per la copa i la finestra FIBA. De fet, el nou tècnic, Fotis Katsikaris, ja va dir en la seva presentació que no volia una plantilla tan llarga. El tècnic, a més, va manifestar la seva intenció de definir-ne la composició abans de la represa de la competició el 3 de març a Fontajau contra l’Obradoiro. Davis no va entrar en la primera convocatòria del tècnic grec en el triomf contra el Covirán Granada (80-61) però després va jugar a Madrid (92-79) i a Andorra (93-66).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)