Lliga femenina

El Cadí La seu fitxa la pivot nord-americana Lydia Rivers

El Cadí La Seu ha anunciat aquest dijous el fitxatge fins a final de temporada de la pivot nord-americana Lydia Rivers (1,88 m), que aquest curs ja va jugar a l’Embotits Pajariel Bembibre. La jugadora nord-americana, de 26 anys, va deixar l’equip lleonès al desembre, ja que no es va recuperar de la lesió al genoll que arrossegava des de novembre.

Rivers feia dies que s’entrenava amb l’equip de Fabián Téllez i, després de passar una exhaustiva revisió mèdica, s’ha incorporat al Cadí amb l’objectiu de debutar aquest cap de setmana contra el Lointek Gernika Bizkaia. La jugadora interior va disputar aquest curs sis partits amb el Bembibre, en els quals va fer de mitjana 11,2 punts i 6,7 rebots, abans de patir al novembre passat una lesió al genoll. Rivers va iniciar la seva trajectòria esportiva a la Lliga Universitària d’Estats Units (NCAA) a Radford (2015-16), on va estar quatre temporades. Després va signar pel Virginia Tech en el curs 2019-20, quan va acabar la seva etapa universitària. Un cop finalitzada la seva etapa formativa, es va traslladar a Letònia per jugar al Liepaja, però aquesta mateixa temporada la va acabar en el Global Connect Travel Duzce Belediye de la segona divisió turca. Rivers va jugar a l’Spirou Ladies de Charleroi belga, al Rutronik Stars Keltern alemany, al Phoenix Stiinta Constanta de Romania i va disputar l’Athletes Unlimited, una lliga professional als Estats Units que el 2023. El Cadí, a més, va anunciar dimecres la marxa de l’aragonesa Zoe Hernández, que jugarà en el Gernika. Hernández ha jugat onze partits de lliga amb 76 minuts de mitjana i 2,4 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)