ACB

El Barça es planta a la final amb un segon quart històric (108-76)

Els blaugrana han trencat el partit amb un 40-8 en el segon període, rècord d’anotació en un quart

El Barça jugarà demà (18.30h) la final de la copa contra el Madrid després d’una exhibició sense precedents contra el Tenerife (108-76) en el segon quart on fet un parcial de 40-8 amb rècord històric en un període d’anotació -superant els 38 del Madrid el 2020- i de diferència de punts -superant els 32 que tenia el mateix Barça contra el Manresa el 2022-. Al descans estava tot decidit (54-24). El segon temps ha servit perquè Roger Grimau hagi dosificat els seus jugadors abans de la batalla de demà.

La sortida ha estat explosiva (7-0 i 9-2) però l’exhibició de Marcelinho Huertas ha estat brutal per capgirar la dinàmica (9-13) amb sis punts seguits del brasiler i el temps mort de Grimau. Però el descans de Huertas ha servit perquè el Barça, amb Willy Hernangómez dominant la pintura, ha capgirat el marcador (21-16). Els canaris, amb un desencert absolut en el triple (2/13), els Barça ha augmentat la seva intensitat amb Satoransky ofegant a Huertas i corrent al contracop. El parcial de 21-4 ha marcat el camí (35-20). Willy Hernangómez ha estat determinant (7 punts, 4 rebots i 13 de valoració) i anul·lant Shermadini (2 punts) Dos triples de Da Silva i Abrines han trencat el matx. La renda ha continuat creixent amb un Tenerife totalment ofegat, superat i sense energia. El festival de triples del Barça (8/15) i 12/14 tirs de dos, la diferència es disparés fins els 32 punts i deixar la semifinal trencada (54-22). La segona part no ha tingut història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)