Eurocopa

Íñiguez: “El Galatasaray té jugadores de rotació que serien titulars en qualsevol equip d’Eurocopa o Eurolliga”

El tècnic de l’Spar Girona, Roberto Íñiguez, ha subratllat avui en la roda de premsa prèvia a l’anada dels quarts de final de l’Eurocopa que el seu equip jugarà demà dijous contra el potent Galatasary (19 h per Esport 3) que el conjunt turc “té jugadores de rotació que serien titulars en qualsevol equip d’Eurocopa o Eurolliga” i que “és un grup de jugadores amb moltíssim talent”. Tot i amb això, ha afirmat que “si fem les coses bé, estic convençut al cent per cent que les podem eliminar”

Ha avançat que la clau de partit radicarà en els detalls i “les coses bàsiques del joc” i ha insistit en l’aspecte mental, en la importància que les seves jugadores sàpiguen “respondre quan el rival encadeni dues o tres situacions” i no es quedin “col·lapsades de nou”. La situació del Girona a la Lliga Femenina Endesa no és idíl·lica, però a l’Eurocopa ha rendit a un nivell més fiable i segueix invicte després de vuit partits: amb sis victòries en la fase de grups i dues en l’encreuament de vuitens de final amb el Cadí La Seu (52-68 a domicili i 68-39 a casa). El Girona i el Galatasaray ja es van creuar en els quarts de final de l’Eurocopa 2017-2018, amb victòria del Galatasaray per dos punts (62-65 a Turquia i 67-72 a Fontajau). El sostre del conjunt català al torneig són les semifinals del 2019 contra el BLMA francès, possible rival a semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)