ACB

Jan Vesely, fins al 2026

El pivot txec, que tenia contracte fins a la fi de la temporada que ve, amplia un any més la seva vinculació amb el Barça

Jan Vesely (2,13 m, 1990) i el Barça amplien un any més la seva relació contractual, que s’acabava al final de la temporada que ve, i el pivot alt titular s’estarà quatre temporades al Palau. “Em sento molt còmode amb aquesta decisió i estic gaudint molt de Barcelona”, va dir el txec als mitjans oficial del club, del qual forma part des del 2022 i n’és el màxim anotador (13 punts) i líder en valoració (16,6) en la present Eurolliga.

“No és fàcil perdre, però ens pot fer més forts” diu Vesely sobre el revés que va representar perdre la final de copa a Màlaga. “Hem d’estar a punt per jugar la segona part de la temporada i lluitar per dos trofeus més”, afirma amb la visita del Mònaco al Palau la setmana que ve a l’horitzó. El 6 del Barça ha jugat129 partits com a blaugrana després de vuit anys al Fenerbahçe i ha guanyat una ACB i dues lligues catalanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)