Lliga femenina

Íñiguez: “Només se signarà el perfil adequat a la filosofia del club”

“El primer és la seva situació personal. El club i ella analitzen la situació per fer el millor” diu Roberto Íñiguez sobre Rebekah Gardner, que un cop diagnosticat que té trencat el tendó d’Aquil·les dret ha de prendre la decisió d’on s’opera i fa la recuperació. “Tot el grup ha mirat de donar-li estima” explica l’entrenador sobre la californiana, que era a Fontajau aquest dissabte al matí en la prèvia del desplaçament de l’Uni a Alcantarilla per jugar-hi aquest diumenge al migdia.

“Ens afecta, és una companya que venia d’estar un temps sense jugar i és dur per a ella perquè no és fàcil analitzar què farà amb el seu futur més immediat” diu el basc, que recalca la disposició de l’Uni a fer-li costat i que sobre la situació al vestidor, exposa: “ens ha de servir per unir-nos com a equip, ser forts i donar un pas endavant”.

Íñiguez, sobre la possibilitat d’incorporar un relleu, destaca que la prioritat és el Jairis però afirma que el club es mourà si es troba la persona adequada a nivell esportiu i personal. “Si no la trobem no se signarà, només si hi ha el perfil adequat que s’adapti a la filosofia del club” argumenta, assenyalant la seva creença en l’esperit del grup.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)