ACB

4.924 dies després...

Rodejat. Els capitans Abrines i Laprovittola, el seu nou amic Parker, l’‘staff’, la germana, el pare i alguns amics acompanyen Ricky

Fa 14 temporades va ser a la sala de premsa del Camp Nou on Ricky, als 18 anys, i Joan Laporta, 47, feien oficial el fitxatge de la perla de la Penya per vestir-se de blaugrana. Ahir va ser a l’Auditori 1899 amb Ricky amb 33 anys i Laporta amb 61. Han passat 4.924 dies. Tots hem canviat, però el què no ha canviat és el dorsal que portarà Ricky: el 9. Ahir va poder gaudir al costat dels capitans del Barça Abrines i Laprovittola. No hi va poder ser perquè estava amb la selecció txeca jugant la fase de classificació per a l’Europeu del 2025 –21 punts i 10 assistències en el triomf contra la Gran Bretanya (90-82)–. També hi van voler ser Parker, amb qui Ricky té connexió, i Grimau amb l’staff, el pare i la germana de Ricky, la Laia i l’Esteve, i alguns amics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)