ACB

Gran victòria del Barça amb un Hernangómez espectacular (109-68)

Ha anotat 23 punts i ha tingut una valoració 43 contra el Casademont, en un partit on Ricky ha descansat

El Barça ha guanyat el Casademont Saragossa per 109-68 en una gran actuació d’Hernangómez que ha anotat 23 punts en 20 minuts de joc, ha agafat 14 rebots i ha tingut una valoració de 43. Els aficionats del Palau Blaugrana però, s’han quedat sense veure jugar a Ricky Rubio. L’entrenador Roger Grimau ha decidit que fos un dels dos jugadors descartats, perquè descanses després del seu debut a l’Eurolliga. Els blaugrana s’han començat a distanciar en el primer quart i han sentenciat en el tercer. En els darrers deu minuts han arribat a tenir 40 punts de marge.

L’inici del partit ha estat anivellat i ha començat a canviar i a decantar-se per al Barça quan ha sortit Hernangómez a la pista. En els primers deu minuts ha estat mot actiu i encertat sota la cistella i amb deu punts, amb els sis últims del quart seguits (21-16). En el segon període el domini dels blaugrana s’ha anat incrementant, i l’efectivitat ha estat més repartida. S’ha arribat al descans amb la màxima diferència de 16 punts, 50-34.

En el tercer període ha continuat l’espectacle d’Hernangómez i s’hi ha afegit Brizuela anotant triples. Els blaugrana han superat els 30 punts d’avantatge i han entrat en els darrers deu minuts amb un 79-54. En el darrer quart el Barça no ha baixat el ritme ha continuat donant espectacle davant un conjunt aragonès que no s’hi podia oposar. Ha aparegut Paulí per completat un partit molt global dels blaugrana.