ACB

Fotis Katsikaris: “És una prova per a nosaltres”

Quino Colom i Yves Pons son baixa i Gyorgy Goloman és dubte

“No vull marcar partits al calendari, cadascun és important i té les seves característiques. Els preparem per guanyar i si ho fem serà important no només per la classificació sinó per la millora de l’equip. Però serà molt difícil, a casa només han perdut amb el València i l’Unicaja i han guanyat el Barça i el Madrid, amb molta autoritat. És una prova per a nosaltres, dura, per competir contra un equip molt bo” diu Fotis Katsikaris en la prèvia de l’UCAM Múrcia - Girona, d’aquest dissabte al vespre (20.45 h), en la què Quino Colom i Yves Pons son baixa i Gyorgy Goloman és dubte.

“Era una victòria important i que l’equip necessitava, crec que la gent ho va gaudir. Hem treballat bé i esperem un rival molt físic, sobretot a casa” afirma l’entrenador gironí sobre el triomf de diumenge a l’últim segon. Sobre el rival, a qui va entrenar en més de 50 partits, afirma: “T’esprem i et treu del joc des de la defensa i el rebot, amb un joc molt equilibrat. Hem d’estar molt centrats i ho passarem malament, segur, però hem treballat molt per estar preparats per la seva agressivitat i arribar a un nivell físic semblant al seu”.

“Un dels objectius, i hi hem insistit tant amb els jugadors de manera individual com en equip, que no podem sortir així. S’han de fer bé les coses i l’altre dia ho vam fer però els tirs no van entrar. No vol dir que no hagis de defensar després. És l’equilibri que estem buscant” exposa sobre la posada en escena dels començaments, que diu que si es repeteix a Múrcia el partit pot estar decidit al primer quart.

“Hem de mirar cap a munt, més que res perquè tenim un avantatge de tres partits amb els de baix i aquesta confiança l’hem de fer servir per intentar classificar-nos per a Europa” diu Maxi Fjellerup, que aspira a què l’equip es mostri competitiu contra els de dalt. “Amb el canvi d’entrenador, tinc una confiança que no vaig tenir al principi i aquest cop hi ha millor comunicació. Vull aprofitar-ho i no decebre’l, ser millor cada dia i cada minut que jugui fer-ho al màxim i fer-ho bé” explica l’aler argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)