Lliga femenina

El Cadí La Seu paga un desencert brutal en el tir (45-57)

Les alturgellenques no poden respirar encara tranquil·les per la permanència

El Cadí La Seu ha perdut contra l’IDK Euskotren (45-57) i no aconsegueix encara respirar tranquil per la permanència ja que és quart per la cua. Les alturgellenques han pagat un desencert brutal en els tirs de camp perquè han fet uns percentatges de 15/49 tirs de dos.

La igualtat s’ha mantingut fins el 20-22. La reacció de l’IDK ha vingut de la mà d’una exjugadora del Cadí La Seu com és Tunstull que ha assumit galons per liderar un parcial de 0-10 (20-32). Al descans 23-32. Les de Fabián Téllez s’han tornat a enganxar al matx (34-36) però les donostiarres han tornat a obrir forat abans del final del tercer quart (36-45) amb Fankam (12 punts i 10 rebots), Tunstull (11 punts i 7 rebots) i Massey (8 punts i 7 rebots) fent un joc impressionant. El darrer quart ha estat un voler i no poder encadenant errades que han estat claus per no poder mai posar pressió al rival i remuntar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)