Lliga femenina

El Barça CBS, sempre per darrere de l’Estudiantes (55-70)

Barça CBS 55 Estudiantes 70

BARÇA CBS:Cruz (10), Wurtz (13), Anderson (11), Rakovic (2), Pendande (4) –cinc inicial–, Erjavec i Ginzo (15). 18/48 de 2; 4/12 triples (3 Anderson i 1 Wurtz); 7/11 tirs lliures; 30 rebots (6 Cruz); 9 assistències (5 Cruz) i 38 de valoració (14 Cruz).MOVISTAR ESTUDIANTES:Alonso (3), Mawuli (21), Méndez (4), Whittle (14) i Massey (4) –cinc inicial–, Saravia, Hersler (2), Camilion (13) i De Santiago (9). 21/41 de 2; 5/15 triples (2 Whittle); 13/17 tirs lliures; 27 rebots (8 Camilion); 15 assistències (7 Méndez) i 83 de valoració (25 Camilion).PARCIALS:13-21, 16-16 (29-38); 8-12 (37-50) i 18-20 (55-70).

El Barça CBS ha encadenat la segona derrota al Juan Carlos Navarro, en un partit en què ha anat sempre a remolc del Movistar Estudiantes (55-70). Les madrilenyes han arrencat amb un 0-5 i no han cedit mai l’avantatge. Un triple de Begoña de Santiago obligava Isaac Fernández a demanar temps mort (7-15). Les madrilenyes trobaven facilitat per anotar i la diferència s’ha anat mantenint, tot i que un triple d’Anderson l’ha matisat abans de tancar el primer quart (13-21).

Un 0-6 de sortida en el segon quart donava el màxim avantatge a l’Estudiantes (13-27), tot i que les blaugrana, amb Wurtz (onze punts en els primers 20 minuts) com a més inspirada, han respost amb el mateix parcial (19-27). Anna Cruz ha aconseguit arribar a mitja part per sota dels 10 punts (29-38). El tercer quart, amb intercanvi inicial (0-6 i 6-0), ha estat espès, amb els dos últims minuts sense que es mogués un marcador molt baix (8-12) per fer una mica més costerut el partit per al Barça CBS (37-50).

Les blaugranes, amb Anna Cruz activada, s’hi han vist amb cor (43-50, a 7 minuts del final), però l’Estudiantes no ha tremolat i ha tornat a eixamplar la renda. En els últims minuts, ja estava tot dit. L’alera visitant Mawuli (21 punts) ha estat la més destacada.