Més bàsquet

Eurofirms People first, patrocinador de la base del Bàsquet Girona

L’empresa pionera en el servei de contractació personal amb una manera de fer que posa per davant les persones, renova la col·laboració amb el club

La base del Bàsquet Girona seguirà lligada amb l’empresa gironina Eurofirms People first; primera empresa nacional del sector, que a través d’Eurofirms Foundation donarà suport als 34 equips que componen la base del club i que, alhora, lluiran el logotip d’entitat gironina.

L’acord es va oficialitzar amb una fotografia en el pavelló Ramón Sitjà, on estaven presents Maria Jordà, la directora de la Eurofirms Foundation i Marc Gasol, president del Bàsquet Girona. La CEO del club, Stefi Batlle va comenta que “estem encantats de comptar amb Eurofirms Foundation i renovar el patrocini en els equips de formació del club. Eurofirms Foundation s’ha convertit al llarg d’aquestes temporades en un soci i partner que ens ajuda a continuar creixent en el projecte social i esportiu”, mentre que Maria Jordà, directora d’Eurofirms Foundation, diu que “des d’Eurofirms Foundation ens fa molta il·lusió donar suport a l’esport base de la nostra ciutat. Poder seguir col·laborant amb Bàsquet Girona i el seu projecte social i esportiu és una gran oportunitat per apostar pels valors que compartim posant per davant a les persones”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)