Eurolliga

El Barça suma un triomf d’equip contra el Partizan (94-76)

Els blaugrana han arribat a la vintena victòria ben dirigits per Ricky i amb Laprovittola encertat en els triples

El Barça ha aconseguit la seva vintena victòria en l’Eurolliga al guanyat per 94-76 el Partizan en un partit on han destacat forces jugadors en un triomf d’equip. Els blaugrana no s’han desfet definitivament del conjunt serbi fins el darrer quart. Ben dirigits per Ricky, quatre jugadors blaugrana han superat els 12 punts i Laprovittola ha destacat amb 17.

El conjunt blaugrana ha iniciat malament el partit (0-6), sense encert en atac i ha arribat a perdre de set punts (9-16) abans d’iniciar la reacció. L’entrada de Ricky i d’Hernangómez, i la seva connexió en atac ha portat al Barça a posar-se per davant en el marcador (19-18) i arribar al final del primer quart amb cinc punts de marge, 29-24. En l’inici del segon període ha continuat l’encert i després d’un triple d’Abrines el Barça ha arribat als nou punts d’avantatge (37-28). El Partizan ha sabut reaccionar i amb un Avramovic esplèndid, 19 punts en el primer temps, ha fet un parcial d’1-10 i ha anivellat el partit. Dos triples seguits de Laprovittola han tornat a distanciar als blaugrana i s’ha arribat al descans amb un ajustat 51-48.

En el tercer quart el Barça ha intentat trencar el partit i en els primers minuts ha anotat quatre triples, tres de consecutius i l’últim de Ricky, per situar el 67-52, quinze d’avantatge, en el marcador després d’un parcial d’11-0. El masnoví ha estat ovacionat quan ha anat a descansar a la banqueta. El conjunt serbi ha continuat lluitant, i malgrat dos triples més de Laprovittola, s’ha arribat als darrers deu minuts amb un 74-68. En el darrer quart ha estat on el Barça ha trencat el partit, s’ha desfet definitivament del conjunt serbi i ha arribat a una màxima avantatge de 19 punts (94-75) en els darrers instants.