Eurocopa

La Penya, eliminada de l’Eurocopa a París (86-70)

Els verd-i-negres han pagat un mal final del tercer quart (del 47-45 al 59-45)

La Penya ha quedat fora d’Europa (86-70) després de no poder superar el gran favorit com és el París contra qui ha perdut el tres partits que ha disputat aquest curs. El factor pista ha estat clau amb un arbitratge lamentable tot i que la Penya ha perdut perquè no ha mostrat la seva millor versió.

El primer quart ha estat un festival de triples d’un París que ha pogut desplegar el seu ritme de joc i castigant en el triple (5/9). Una cistella al darrer de Shorts ha posat el màxim desavantatge (24-17). El petit base nord-americà ha encadenat 12 punts seguits. Els verd-i-negres, tot i no jugar a un bon nivell, s’ha mantingut dins el matx pel desencert en el triple del París en els 9 primers minuts del segon quart (0/6). Al descans però 40-35. Al tercer quart Feliz ha disposat del triple per posar per davant a la Penya amb 47-45 però ha errat i el París ha castigat amb un 7-0 i encenen les alarmes (54-45). Un triple de Shorts ha agreujat encara més la situació (59-45). A partir d’aquí molta frustració de voler però no poder.