Eurolliga

Una gran victòria d’equip

Eurolliga. El Barça es desfà del Partizan en l’últim quart i suma la vintena victòria en un partit en què Rubio dirigeix bé els seus companys i Laprovittola anota 17 punts, amb cinc triples

Barça 94 Partizan 76

BARÇA:Vesely (8), Kalinic (9), Satoransky (7), Laprovittola (17), Parker (12) –cinc inicial–; Da Silva, Rubio (7), Hernangómez (15), Abrines (6) i Jokubaitis (13). 25/33 de 2 punts. 12/24 triples (5 Laprovittola, 2 Kalinic i Abrines i 1 Rubio, Parker i Jokubaitis). 8/12 tirs lliures. 29 rebots (6 Rubio). 26 assistències (6 Rubio). 1 eliminat (Hernangómez). 113 valoració (17 Vesely).PARTIZAN:Leday (16), Avramovic (27), Punter (6), Ponitka, Kaminsky (6) –cinc inicial–; Smailagic (4), Nunnally (7), Trifunovic, Andjusic (3), Dozier (4) i Caboclo (3). 21/40 de 2 punts. 6/18 triples (4 Avramovic i 1 Nunnally i Andjusic). 16/20 tirs lliures. 26 rebots (6 Leday). 12 assistències (3 Avramovic i Punter). 79 valoració (25 Avrmovic).PARCIALS:29-24 , 22-24 (51-48), 23-20 (74-68) i 20-8 (94-76).

La vintena victòria del Barça en l’Eurolliga va arribar gràcies a la bona feina de tots els jugadors, que sempre van estar molt centrats en el partit i van acabar superant per 94-76 el Partizan. Els blaugrana no es van poder desfer del conjunt serbi fins als últims deu minuts, tot i que des de la meitat del primer quart van dominar en el marcador. Ricky Rubio va dirigir molt bé els seus companys a la pista i quatre d’ells van superar els 12 punts anotats, destacant Nico Laprovittola, que en va fer 17, amb cinc triples.

El conjunt blaugrana va començar malament (0-6 i 9-16), abans d’iniciar la reacció. L’entrada de Ricky Rubio i Willy Hernangómez, i la seva connexió en atac van portar el Barça a posar-se al davant en el marcador (19-18) i a partir d’aquí sempre va dominar i es va començar a distanciar. El Partizan, però, sempre va estar dins del partit i lluitant per la victòria. Hi va destacar Aleksa Avramovic, que va acabar el partit amb 27 punts. Es va arribar al descans amb un ajustat 51-48.

En el tercer quart el Barça va intentar trencar el partit i després d’anotar quatre triples, tres de consecutius, i l’últim de Ricky, es va avançar de 15 punts (67-52) amb un parcial d’11-0. El conjunt serbi va continuar lluitant, i malgrat dos triples més de Laprovittola, es va arribar als últims deu minuts amb un 74-68. En l’últim quart va ser quan el Barça es va desfer definitivament del conjunt serbi i va arribar a un màxim avantatge de 19 punts (94-75) en els últims instants i un parcial final de 20-8.

Ha estat una bona nit. A casa hem de ser forts i estem contents que tothom aporti a la pista