ACB

El Bàsquet Girona, amb la fundació Girona Est

Sorolla i Caicedo comparteixen les seves experiències en una trobada organitzada per CaixaBank

El Bàsquet Girona promou diverses accions socials. N’és un exemple la trobada de Jaume Sorolla i Michael Caicedo amb usuaris de la fundació Girona Est i el PES Girona Salesians Sant Jordi, a l’oficina store Santa Clara de CaixaBank, que ha impulsat l’activitat.

Sorolla i Caicedo han compartit les seves experiències i el seu dia a dia com a professionals amb 35 nois i noies, que els han fet preguntes, s’hi han fet fotografies i s’han endut samarretes firmades. La Fundació Girona Est promou l’educació, l’esport i la cultura com a motors de canvi entre les persones més joves i vulnerables del barri per tal que puguin tenir les mateixes oportunitats que la resta de joves de la ciutat. “Aquesta acció és una oportunitat per tal que els nens i nenes del barri coneguin els referents de l’esport que practiquen i puguin compartir les seves inquietuds”, comenta Aleix Tort, coordinador del bàsquet de la Fundació Girona Est.

En la jornada també hi han participat usuaris del PES Girona Salesians Sant Jordi, entitat molt arrelada al territori i al barri de Santa Eugènia i Can Gibert, que centra la seva tasca amb infants i joves, oferint serveis socieducatius per a nens i adolescents entre 6 i 18 anys en situació de risc social, en un espai eduactiu no formal, creant un clima familiar que afavoreix l’aprenentatge i el seu creixement personal. “Aquesta acció permet als infants poder gaudir d’un espai de lleure diferent a la vegada que treballen els hàbits saludables i coneixen a dos jugadors del Girona que als nens els feia molta il·lusió, els infants estaven molt motivats per aquesta activitat”, comentava Glòria Espinasa, directora del PES Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)