Més bàsquet

Santa Coloma prepara el novè torneig de Farners

La novena edició del Torneig de Farners de bàsquet en categoria cadet (U15) es farà per Setmana Santa, del 25 al 31 de març, al pavelló municipal Saioners. L’han presentat el el regidor d’esports de l’Ajuntament de Santa Coloma, Jordi Cullell, i Carles Rodríguez, del Club Bàsquet Farners.

Hi participaran 24 equips, 12 de masculins i 12 de femenins, i començarà amb la categoria femenina, del 25 al 27 de març. Els equips masculins començaran la competició el dia 29, i tancaran el torneig amb la final el diumenge, 31 de març. En total es disputaran 48 partits, que es podran veure en directe al mateix pavelló o a través de les xarxes socials del Club Bàsquet Farners.

El regidor d’esports, Jordi Cullell, ha volgut remarcar la importància del torneig per a Santa Coloma i una cita referent en bàsquet, on participen els millors planters del bàsquet internacional,. “En aquesta novena edició participaran jugadors i jugadores de clubs referents en l’àmbit del bàsquet estatal i europeu”, ha remarcat Cullell. Des del Club Bàsquet Farners, ja ho tenen tot a punt per començar la competició “El pavelló dels Saioners ja està preparat per acollir els quasi 50 partits que s’hi celebraran i on s’espera més de 200 esportistes, i més de 1000 visitants”, ha afegit Mike Uribe del Club Bàsquet Farners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)