ACB

Katsikaris: “Vull veure la nostra progressió com a equip”

Goloman és baixa i Marcos i Fjellerup dubte per la visita al segon classificat de la lliga, l’Unicaja

“Vull veure la nostra progressió com a equip, com aprenem dels nostres errors, coses que podem fer millor, més gent implicada en el joc... I a partir d’aquí veure com va el partit” diu Fotis Katsikaris abans de visitar el segon de la lliga, l’Unicaja, aquest dissabte a Màlaga (20.45 h). El tècnic té la baixa de Gyorgy Goloman per una lesió al bessó i els dubtes de Juani Marcos i Maxi Fjellerup. “No ens hem pogut entrenar amb l’equip complert com a mi m’agradaria i a més ens hem d’enfrontar a un dels millors equips de la lliga, però hem treballat bé i hem fet un anàlisi molt profund de l’últim partit. Les coses que hem de cuidar més sobretot en el rebot defensiu, que va ser la clau de la derrota amb el Manresa” posa en context l’entrenador del Girona, que puntualitza: “Ho hem de treballar tot l’equip, no es tracta només dels jugadors grans”.

“Anem a Màlaga a competir, sempre dic que una cosa és jugar i l’altra competir. I veig l’equip competitiu” assegura, i sobre el conjunt malagueny, l’últim equip a qui va entrenar (2020-22) abans de fitxar pel club de Marc Gasol, recorda que és: “Un equip molt físic i amb molta qualitat. És el mateix grup de l’any passat que ha reconstruït la plantilla i si hi competeixes podràs trobar-hi possibilitats, tot i que serà molt difícil.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)