ACB

Juani, sí; Maxi i Gyorgy, no

El base argentí del Girona serà demà (13 h) a Tenerife, on Fotis Katsikaris espera que l’equip millori la imatge de Màlaga

“Encara queden set partits i el calendari és molt complicat perquè tots els rivals estan per sobre en la classificació”, va dir Fotis Katsikaris en la prèvia del partit de demà (13 h) a Tenerife, pel qual recupera Juani Marcos però segueix sense disposar de Maxi Fjellerup i Gyorgy Goloman, que com el base argentí es van perdre el duel a Màlaga (111-80) per lesió. “Espero que siguem més competitius que en el darrer partit”, va dir el tècnic grec, que sobre la mala ratxa del Girona com a visitant –9 derrotes seguides, 4 amb ell a la banqueta–, reconeix: “S’ha de canviar el xip i competir de la mateixa manera.”

Juani Marcos, lesionat contra el Tenerife a Fontajau (66-79), s’ha perdut 11 partits en el seu debut a l’ACB. En 16, acredita 6-9 i va estar present en dues de les tres victòries gironines fora de casa, en les jornades 1a i 3a.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)