ACB

El tècnic Dani Miret, aposta de present i futur: signa fins al 2026

Bàsquet. ACB. El Joventut certifica amb el contracte que li ha ofert que inicia un nou projecte amb un entrenador amb ADN Penya

El Joventut ha certificat l’aposta per Dani Miret per la confiança que li ofereix amb un contracte fins a la fi de la temporada i dues més. El nou tècnic verd-i-negre, que serà presentat avui (11h) al Palau Olímpic, debutarà diumenge a la pista del Madrid i serà el màxim responsable d’un equip que vol canviar la dinàmica en els sis partits que resten per acabar la lliga regular. Miret, que ja ha entrenat l’equip des de dilluns, és un entrenador de caràcter i es veurà ràpidament l’aposta que vol fer i el seu segell. Miret (38 anys) arriba després d’entrenar el bàsquet base, dirigir el Prat Joventut –vinculat de la Penya– i ser ajudant del primer equip. També caldrà veure qui ocupa la plaça que ha quedat lliure a la direcció tècnica del primer equip per fer la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)