EBA

La il·lusió del Bisbal Bàsquet a la fase final

EBA El Bisbal Bàsquet vol presentar l’Escala com a seu de la fase de promoció a LEB Plata; el club disposa de marge fins al 24 d’abril

Després de digerir la gesta de ser campions del grup C-A de la lliga EBA, el Bisbal Bàsquet ja treballa per poder afrontar la fase d’ascens a LEB Plata en les millors garanties. La fase final d’ascens es jugarà del 9 al 12 de maig i el conjunt dirigit per Carles Rofes ja sap que jugarà en una lligueta. El club s’està mobilitzant per poder presentar candidatura per ser una de les dues seus de la promoció d’ascens. Aquest cop, però, no serà al Pavelló Vell de la Bisbal, sinó que el club vol presentar el pavelló municipal de l’Escala per l’àmplia capacitat del municipi per rebre visitants en allotjaments turístics, característica important per a les candidatures i les institucions. La resolució serà entre el 28 i el 29 d’abril i el club té temps per presentar candidatura fins al 24 d’aquest mes.

Tot i que el Bisbal no té l’obligació de l’ascens, el club va apostar per arribarà a la promoció i, finalment, ho farà en primera posició després de confirmar-ho guanyant el Mollet, el segon classificat. Això ha permès als empordanesos confirmar la seva presència al grup de 16 equips –10 primers i 6 segons– que seran en la fase final i que estarà dividit en quatre grups de quatre equips en què es disputaran tres partits per conjunt. El Bisbal ja coneix els seus possibles rivals del subgrup 4 (Grup B): Còrdova o Jaén, Llíria o Gandia, i Madrid, confirmat.

“El Bisbal Bàsquet és una família”

Dos dels jugadors del Bisbal Bàsquet són l’ala pivot Isaac Valera i l’aler Toni Espinosa. “El secret d’aquest equip i club és que som una gran família, hem cohesionat molt bé els jugadors amb experiència i els joves; al principi tenia algun dubte per si funcionaria bé”, diu Espinosa’. Valera hi afegeix després de l’èxit del club: “Jugar aquí a l’Escala seria important per a nosaltres, esperem-ho. Tenim una afició que és un pilar important i es nota molt quan juguem. Animo tothom que vingui al Pavelló Vell a gaudir; ara ja de cara al curs que ve.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)