Més bàsquet

ESPORTS

Mor Jordi Piqué, un dels directius més estimats del bàsquet lleidatà

L’exjugador tenia 43 anys i va ser un dels fundadors del CB Torrefarrera

L’exjugador i entrenador de bàsquet Jordi Manuel Piqué Casanovas, fundador i exdirectiu del Club Bàsquet Torrefarrera, va morir divendres als 43 anys víctima d’un càncer contra el qual feia tres anys que lluitava, segons va comunicar la federació catalana de bàsquet. Piqué era, a més, el responsable de Noves Tecnologies i Àrea Social de la delegació de la demarcació de Lleida de la federació catalana. Des del 2000 havia format part de la junta de la delegació com a secretari i president del comitè de Relacions Públiques i Afers Socials.

A la delegació lleidatana, segons va admetre el seu president (Javier Calles), al Segre, Piqué era la seva mà dreta, un “amic íntim”, i el seu home de “màxima confiança”.

El club de bàsquet de Torrefarrera (Segrià) va fer una emotiva nota de comiat d’una persona clau en l’impuls del bàsquet a la vila: “Se n’ha anat un amic, un lluitador, un president, jugador, company i fundador, se n’ha anat un recolzament i un fidel seguidor. Avui acomiadem al Jordi Piqué, un d’aquells nois que al 2004 van decidir crear el CB Torrefarrera, però també una persona que va fer molts esforços per ficar el club al bon camí i arribar fins on és ara, sempre tenia present saber com anava el club i sempre una mà preparada per si ens feia falta. Avui el Club Bàsquet Torrefarrera vol acompanyar a tota la seva família i amics, i enviar una forta abraçada a la seva dona, la Gemma, també exjugadora del club.”

Piqué, que va ser acomiadat dissabte en una emotiva cerimònia, deixa dos fills de 9 i 4 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)