Lliga femenina

Alcantarilla, Madrid... o Saragossa?

L’Spar Girona, que no té el quart lloc lligat i podria acabar sisè, rebrà el Gran Canària, que s’hi juga la vida

El pas enrere de l’Spar Girona al Palau Blaugrana va tornar a destapar les vergonyes de l’equip, en el que pot convertir-se en el pitjor curs de l’Uni en la Lliga Femenina. Son set derrotes en els últims deu partits i, quan falta una jornada per acabar la lliga regular, la quarta plaça encara no està assegurada. No és que hi hagi molta diferència amb ser cinquè –començar a fora i acabar a casa, la setmana que ve–, però la possibilitat de jugar els quarts de final amb el Casademont amb la tornada a Saragossa, on l’equip gironí hi va ser apallissat en la jornada 1 (65-38), d’una banda, i on esperen Roberto Íñiguez pels incidents que hi va haver la temporada passada quan encara entrenava l’Avenida, de l’altra, amenacen d’encadenar la quarta competició FEB sense arribar a semifinals la temporada en què l’objectiu era disputar finals i tornar a l’Eurolliga.

L’Avenida acaba la fase regular primer (25-4) i s’assegura una de les tres places per a la màxima competició europea, després de guanyar l’Estudiantes (63-69). Passi el que passi dissabte en l’última jornada, en horari unificat (20 h), el València (24-5) és segon i el Casademont (23-6), tercer, perquè l’últim campió de les tres competicions estatals li té l’average guanyat a l’equip aragonès (54-70 i 60-47). Les taronges tenen la diferència perduda amb les castellanes (71-56 i 44-61).

L’Uni, quart (17-12), rep el Gran Canària (10-19), que com el Barça CBS al Palau se salva si guanya perquè avantatja d’un triomf el Celta, en llocs de descens amb (9-20) però que rep el Bembibre, cuer (1-28) i l’únic a qui l’Spar ha superat a Fontajau en la lliga des de l’1 de febrer. L’empat afavoreix les blau cel (67-80 i 78-66). L’Spar té un triomf respecte de l’Estudiantes –average desfavorable (60-78 i 56-65)– i el Jairis –a favor pel 67-56 i 69-65, com amb les col·legials, primer a casa– i, com que l’equip murcià té 2-0 amb el botxí de l’Uni en els quarts de la copa (62-67 a Madrid i 67-59 a Alcantarilla), el triple empat a 17-13 deixa el conjunt gironí sisè i igualant el seu rècord negatiu de derrotes en la lliga, amb 14 equips en lloc de 16 els dos primers anys en la Lliga Femenina (13-13).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)