NBA

Els Lakers superen el ‘play-in’ i es classifiquen per disputar el ‘play-off’

Guanyen per 106-110 els Pelicans i ara s¡enfrontaran als Nuggets

Los Angeles Lakers han superat l’eliminatòria del play-in i s’han classificat per disputar els play-off de l’NBA que comencen dissabte i en els que s’enfrontaran als Denver Nuggets en la primera ronda. Els Lakers han derrotat amb dificultats els New Orleans Pelicans per 106-110 en un partit amb alternatives. LeBron James ha estat el màxim anotador del seu equip amb 23 punts, i 9 rebots i 9 assistències, mentre que D’Angelo Russell n’ha fet 21 i Anthony Davis ha anotat 20 punts i ha agafat 15 rebots. En els pelicans Zion Williamson ha anotat 40 punts i ha agafat 11 rebots, però s’ha lesionat i no ha jugat els darrers tres minuts.

Els Pelicans, amb el dubte de Williamson, jugaran divendres la segona eliminatòria del play-in contra els Sacramento Kings i el guanyador passarà als play-off. Els Kings han derrotat per 118-94 els Goldenm State Warrions després de ser molt superiors en tot el partit. Keegan Murray ha liderat al seu equip amb 32 punts, i vuit triples davant uns Warrions on la seva estrella Stephen Curry només ha anotat 22 punts i no ha pogut evitar la derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)