Eurolliga

Una batalla abans de Berlín

Bàsquet. Eurolliga. El Barça arrenca els quarts (21 h, Movistar) en un Palau que serà una olla a pressió per portar els de Grimau a la ‘final four’; l’encert en el triple, clau per obrir la física defensa grega

34 jornades de lliga regular per aconseguir el factor pista. I el Palau no pot fallar. El Barça arrenca avui (21 h, Movistar) una sèrie que es preveu de màxima intensitat i agressivitat en què l’Olympiacòs intentarà imposar el seu físic. L’exblaugrana Papanikolau sembla que es perdrà els dos primers assalts per culpa d’un virus, mentre que Thomas Walkup arrossega molèsties a l’espatlla. El rival del Barça té aparcada la lliga grega després de guanyar el Promitheas dijous (80-69). Però no jugarà aquest cap de setmana, ja que descansarà pels partits que es puguin jugar al pavelló de la Pau i l’Amistat d’Atenes. Els blaugrana tindran un partit incòmode a Andorra, on la lògica diu que no forçaran la màquina per evitar algun ensurt innecessari. Paulí tornarà a ser un dels dos jugadors que queden fora de la convocatòria i caldrà veure si l’altre serà Parra o Nnaji.

El Barça i l’Olympiacòs s’han vist les cares dues vegades aquest curs amb dos triomfs blaugrana –86-78 al Palau i 68-77 a Atenes. Roger Grimau ja va avisar ahir del potencial de l’equip grec: “És un equip sòlid en el cinc contra cinc, amb jugadors molt físics que col·lapsen molt bé la pintura, tenen mobilitat i dinamisme.” El tècnic blaugrana va afegir-hi que és el millor equip en “passades i tenen molta paciència per jugar fins als darrers segons i trobar la millor opció”. Grimau va demanar paciència quan no es pugui sortir en transicions ràpides als seus jugadors quan tinguin problemes en atac estàtic.

LA PRÈVIA

Ens vam guanyar el factor pista perquè el Palau Blaugrana sigui decisiu, arribem en bon moment de joc i de confiança
Roger Grimau
Serà una eliminatòria físicament molt dura i física perquè tenen interiors grans i forts i són agressius
Willy Hernangómez

El Madrid no té pietat i Ataman fa una promesa

El Madrid es va passejar en el primer duel de quarts i no va deixar cap opció al Baskonia sense Moneke (90-74). Demà, segon assalt també a Madrid. Musa (16 punts) fent de líder. D’altra banda, Ataman, tècnic del PAO, va dir ahir després de perdre que si el seu equip no està en la final four el curs vinent ell no entrenarà a Atenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)