NBA

Els Celtics ensopeguen amb els Heat (101-111)

Derrota dels Boston Celtics per 101-111 contra els Miami Heat en el segon partit de la primera ronda del play-off, al millor de set i que marxa del Garden amb la sèrie empatada a 1. Els de Florida, sense Jimmy Butler ni Terry Rozier i que disputen el títol després de passar pel play-in, com fa un any quan arribarien fins la lluita per l’anell amb els Nuggets en la final (4-1); aspiren a eliminar el millor equip de la lliga regular per tercer cop. S’han vist les cares quatre vegades en cinc anys i l’any de la pandèmia i el curs passat ja els van fer la guitza. Aquesta nit, el 23/43 en triples –6/11 Tyler Herro, (24 punts) i 5/6 Caleb Martin (21), autor del 96-105 que enllestia el marcador– i el paper de Bam Adebayo (21 punts i 10 rebots) en defensa, expliquen la relliscada dels verds, pels quals els 33 punts de Jaylen Brown i els 28 de Jayson Tatum resultarien insuficients (Kristaps Porzingis 6).

En l’altre partit de play-off d’aquesta jornada, pallissa dels Oklahoma City Thunder als New Orleans Pelicans per 124-92 amb 33 punts de Shai Gilgeous-Alexander i 26 de Chet Holmgren, la meitat en 7 minuts al primer quart, quan en fa 15; per situar el 2-0 en la sèrie.