Eurolliga

Victòria obligada

Bàsquet. Eurolliga. El Barça no pot donar més avantatge a l’Olympiacòs i necessita imposar-se en el segon partit de quarts

El Barça té avui l’obligació de guanyar el segon partit dels quarts de final de l’Eurolliga contra l’Olympiacòs (21 h, per Movistar +) per no donar més avantatge al conjunt grec en els quarts al millor de cinc partits, abans que la sèrie es desplaci al pavelló de la Pau i l’Amistat del Pireu. El conjunt blaugrana ha perdut l’avantatge de camp i l’objectiu és la victòria per anar a Grècia amb un 1-1 en el marcador general. L’entrenador Roger Grimau va destacar després del primer partit que només era “el primer punt de l’eliminatòria” i va afirmar que afrontaran el segon “amb tota l’ambició i la il·lusió del món”.

El Barça no va estar al seu millor nivell en el primer partit i algunes de les seves figures no van aparèixer, sobretot en l’apartat anotador. L’entrenador blaugrana, que tornarà a disposar de tots els seus homes, és conscient que van fer errades i sap el que hauran de millorar. Roger Grimau va comentar respecte a aquest segon partit: “Haurem de mantenir durant els 40 minuts la defensa de la segona meitat i no concedir punts fàcils, que en aquests moments penalitzen molt. En atac haurem de trobar millors solucions, controlar les pèrdues, ocupar millor els espais i moure més la pilota.”

El Real Madrid, per la seva banda, va derrotar de nou el Baskonia (xx-x) i fa camí cap a Berlín. El duel Panathinaikòs-Maccabi està empatat (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)