NBA

Els Nuggets arraconen els Lakers a Los Angeles (105-112)

50 punts de Joel Embiid i sostre personal de Paolo Banchero en punts i rebots

Els Lakers estan contra les cordes després d’encaixar la tercera derrota en tres partits a la primera ronda del play-off, que els enfronta amb els campions de la temporada passada, els Nuggets. Aaron Gordon marca la diferència al Crypto.com Arena amb 29 punts i 15 rebots, perquè amb els 24 i 15 de Nikola Jokic (i 9 assistències) ja s’hi comptava. Jamal Murray (22) i Michael Porter Jr. (20) completen els arguments ofensius dels de Denver –els següents màxims anotadors son Caldwell-Pope, Braun i Jackson (5)– per deixar la sèrie enllestida i la possibilitat de tancar-la aquest dissabte. Pels locals, amb només 8 jugadors, Anthony Davis acaba amb 33 i 15, LeBron James fa 26 punts i Austin Reaves 22.

Joel Embiid estableix el rècord de triples de la seva carrera en la NBA (5) i s’enfila fins els 50 punts en el 125-114 dels Sixers contra els Knicks que situa el 2-1 a favor dels de Nova York. L’altra gran actuació de la nit, la de Paolo Banchero, que fa els seus rècords d’anotació (31) i rebots (14) i esdevé el segon jugador més jove que supera els 20 punts en els seus tres rimers partits del play-off. L’italoamericà dels Magic ho fa en el 121-83 sobre els Cavaliers que ajusta la sèrie (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)