Lliga femenina

Íñiguez: “No hi ha res fet”

“Les coses no son casualitat, quan et pots entrenar millor guanyes confiança i l’equip es sent més preparat. No hi ha secrets i espero que es sentin reforçades però no hi ha res fet: s’ha de seguir” afirma en la prèvia de l’Spar Girona - Jairis d’aquest diumenge Roberto Íñiguez, que apel·la a la responsabilitat individual de les jugadores per cuidar-se i evitar arribar al dia de partit amb un virus o mal a un genoll. “Som una mica hippies en això” afirma l’entrenador, que qüestionat sobre quin seria el miracle que el dia de la seva presentació l’endemà de Sant Esteve va dir que no podia assegurar, afirma: “Guanyar la lliga”. “Estic centrat en demà, vull anar partit a partit, entrenament a entrenament i reunió a reunió fent la millor feina possible. Me’n vull anar a dormir sabent que he fet la millor feina possible. No sé on ens permetrà arribar, però el més amunt és guanyar la lliga” argumenta.

“Estic content del partit perquè vam tenir una cosa que per a mi és molt important en els play-off, que és consistència. No és només talent i hi has d’arribar amb moltes habilitats juntes i és fonamental. I ho he d’allargar en aquesta segona meitat de l’eliminatòria” posa en valor sobre el partit de dijous el vitorià, que lamenta la manca de disciplina ofensiva per haver ampliat l’avantatge en els últims 4 minuts.

Irati Etxarri segueix sent baixa perquè ni tant sols s’ha entrenat i Lauren Nicholson, baixa dijous per un procés víric, està pendent de l’evolució perquè tampoc s’ha exercitat amb l’equip en les darreres sessions.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)