ACB

‘Play-off’ en joc a Manresa

Bàsquet. ACB. El Baxi rep un València invicte amb el nou tècnic Xavi Albert i el Barça, enmig de la batalla amb l’Olympiacòs, juga a Andorra

El Baxi Manresa rep avui (17 h, Movistar D3) el nou València que, amb Xavier Albert d’entrenador en substitució d’Àlex Mumbrú, encara no sap el que és la derrota, encadena tres victòries seguides i vol ser cap de sèrie a quarts. Els manresans no poden fallar si volen ser equip de play-off en la pugna que mantenen amb el Baskonia. Els vitorians tenen, a més, doble guerra perquè estan immersos en els quarts de l’Eurolliga contra el Madrid. És el mateix que li passa al Barça, que haurà de jugar avui (18.30 h Movistar D) a Andorra, un partit enmig del duel contra l’Olympiacòs en què pot assegurar el factor pista a quarts. Els andorrans volen certificar la permanència a l’ACB i Grimau donarà entrada a Paulí i Parra, els dos descartats els darrers partits a Europa, reservant els puntals de cara a la batalla de dimarts a Atenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)