Eurolliga

Jasikevicius havia de ser l’elegit

Cap a Berlín. El Fenerbahçe de l’extècnic del Barça trenca un balanç de 19-0 per als equips locals en un cinquè partit i serà el rival del Panathinaikòs a semifinals; dos triples de Calathes en la pròrroga, clau

Saras Jasikevicius va fer història ahir en convertir el Fenerbahçe en el primer equip de la història que trenca una estadística fins ahir infranquejable de 19 victòries en 19 cinquens partits dels locals en els quarts des de la seva implantació el 2002, i que més tard van fer també Bartzokas i l’Olympiacòs al Palau.

El Fenerbahçe va eliminar el Mònaco en la pròrroga i en un final d’infart amb 77-74 l’exbase blaugrana Calathes, que portava 1/8 triples, en va anotar un per empatar (77-77), amb 79-77 en va anotar un altre (79-80) i, en l’últim atac del Mònaco, va tocar la pilota per forçar la pèrdua. Impressionant el que ha fet Jasikevicius, que va arribar a l’equip turc a mig curs quan estava fora de la zona de play-off substituint el grec Itoudis i que ha fet jugar de forma increïble el Fenerbahçe, que jugarà la semifinal contra el Panathinaikòs, equip on va jugar Saras a les ordres de Zeljko Obradovic. Per cert, precisament Obradovic és el tècnic que va fer campió de l’Eurolliga el Fenerbahçe el 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció