ACB

“Vull créixer com a jugador i, si és a la Penya, millor”

Bàsquet. ACB. Feliz és elegit en el cinc ideal de la lliga i rep l’ovació de l’afició, que li demana que es quedi a Badalona davant els rumors d’ofertes

La Penya va fer ahir a la tarda el seu acte de comiat amb l’afició, una tradició que serveix per tancar el curs. Mig miler d’aficionats es van trobar al Palau Olímpic, on van veure els jugadors del Joventut de l’ACB i les jugadores de la Penya de la Lliga Femenina. Primer van presentar els jugadors i les jugadores (només n’hi havia cinc perquè la resta ja havien marxat) i després tots els seguidors van poder fer-se fotografies i tenir els seus autògrafs. Qui va ser més aclamat per l’afició va ser Andrés Feliz, que davant la sorpresa va rebre de mans de la seva dona, la seva filla i el fill el guardó que l’acredita en el cinc ideal de l’ACB.

El dominicà, que la setmana vinent ja se’n va a la República Dominicana, on quedarà concentrat amb la selecció del seu país per preparar el preolímpic al costat de l’estrella de l’NBA Karl-Anthony Towns, que està jugant el play-off amb els TWolves, va mostrar l’agraïment a tothom que l’ha ajudat a fer-lo triomfar. Però l’afició de la Penya té massa recent les paraules semblants de Xabi López-Arostegui i Joel Parra, que també van mostrar el seu interès per quedar-se però que al final van acabar marxant. Per fer-ho, qui vulgui fitxar Feliz hauria d’abonar la clàusula, que és d’uns 500.000 euros. El base dominicà va ampliar el seu contracte aquest any fins al 30 de juny del 2026. Ahir Feliz, però, va donar la seva opinió sobre la situació que viu: “Com a jugador lògicament vull créixer i, si és amb la Penya, millor, per això vaig renovar aquest any fins d’aquí a dos anys.” L’ídol del Joventut, però, vol un equip competitiu al seu voltant: “Tinc contracte, que és el més important, estic agraït al Joventut i de pertànyer a la Penya; el club va demostrar que aposta per mi i jo per ell i per això vaig renovar.” L’únic dubte és que passarà quan tingui sobre la taula una oferta d’Eurolliga o econòmicament millor. El temps ho dirà.

El primer fitxatge podria ser Joma

Una de les sorpreses que es van endur els aficionats de la Penya és que les ofertes que havia anunciat el club que faria a la seva botiga de roba era de samarretes de joc i costaven només deu euros. Fins ara la Penya anava vestida amb Spalding, però no continuarà amb el Joventut. Sembla que la millor posicionada és Joma, que ja vesteix, per exemple, el Baskonia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.