Lliga femenina

L’Spar Girona anuncia la baixa de Morgan Bertsch

L’Spar Girona ha anunciat avui la baixa per al curs vinent de l’alera pivot nord-americana Morgan Bertsch (1,90 m, 1997), que va arribar el curs passat, ha estat una de les jugadores destacades i que s’afegeix a la baixa anunciada diumenge passat de la pivot australiana Marianna Tolo. Bertsch ha acreditat 9,4 punts i 3,3 rebots en la lliga regular en 29 partits amb una mitjana de 21:34 minuts i una valoració de 8,7. En els quatre partits de play-off, va acreditar 9,3 punts i 3,5 rebots en 15:40 minuts. Bertsch va acreditar 11,4 punts, 3,5 rebots, 1,8 assistències i 12,6 de valoració en gairebé 24 minuts en l’Eurocopa. La californiana va arribar a Girona l’estiu passat procedent del Kangoeroes Mechelen de Malines de la lliga belga avalada per la seva polivalència i per les seves estadístiques: 17,3 punts, 4,9 rebots. No en va, havia estat la tercera màxima anotadora de l’Eurolliga. També havia militat en el Chicago Sky de la WNBA, amb 4,4 punts i 1,7 rebots en 14 minuts de mitjana en 28 partits.

L’equip, que va caure eliminat en les semifinals de la Lliga Femenina contra el Perfumerías Avenida, continua embastant la plantilla del curs vinent mentre espera la resposta del tècnic Roberto Íñiguez per saber si seguirà en el projecte gironí.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)