ACB

El Congost, el millor aliat del Manresa

Bàsquet. ACB. El Baxi vol igualar els quarts contra l’Unicaja (20.30 h)

El Baxi Manresa, tot i que porta 0-5 en els últims dos anys contra els andalusos, s’ha caracteritzat aquest curs per tenir caràcter i per superar-se quan semblava que ja havia tocat sostre. Avui (20.30 h, Movistar Deportes) ho haurà de tornar a fer si no vol agafar-se vacances. L’examen és màxim, l’exigència també, però ha tingut temps de recuperació i per intentar perfilar els errors del primer assalt. Hi ha una cosa clara: el Nou Congost és millor, hi ha més pressió que al Martín Carpena. I això ho sap l’equip i també Ibon Navarro, extècnic manresà. Els de Pedro Martínez hauran de minimitzar al màxim les seves pèrdues i la seva parella de bases hauran de fer un pas endavant en la guerra que tenen amb Alberto Díaz, que va marcar el primer partit. Ha viatjat Kendrick Perry, el petit base nord-americà amb passaport montenegrí. El tècnic de l’Unicaja ha subratllat: “Decidirem abans del partit si juga o no, però haurà d’estar molt bé per deixar fora un dels que estan ara mateix entre els 12 escollits.” Perry no va jugar a Màlaga per problemes al genoll. Pedro Martínez torna a disposar de tots els jugadors i n’haurà de deixar un fora de la convocatòria. A Màlaga va ser el capità Guillem Jou. Navarro fa èmfasi a la defensa sobre l’estrella Robinson: “És molt important per a ells. Tant Ejim com Will Thomas van fer una feina bestial. Sobretot Melvin va estar excel·lent en defensa, en activitat de mans.”

No queda cap entrada

Tot i que el partit es jugarà entre setmana, l’afició manresana no fallarà i ja hi ha el cartell de no queden entrades per veure el matx. Serà el Nou Congost de les grans ocasions. En el cas que el Baxi Manresa iguali la sèrie, l’eliminatòria dels quarts es decidirà en el tercer i definitiu partit dissabte (18 h) al Martín Carpena.

LA PRÈVIA

Hem de pensar a fer les coses bé d’entrada, i saber que una diferència important no és suficient, tenen molta qualitat
Estan en una dinàmica molt bona i amb molta confiança, hem de ser sòlids i no perdre pilotes, rebot defensiu
Pedro Martínez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)