Eurolliga

El Fenerbahçe de Saras cau eliminat contra el Panathinaikòs (73-57)

El Panathinaikòs, que no jugava una final des del 2011 quan va aixecar el títol al Sant Jordi, ha eliminat per 73-57 el Fenerbahçe a Berlín en el primer partit de la Final a 4 de l’Eurolliga. El tècnic lituà Saras Jasikevicius es torna a quedar les portes de la final com ja li va passar els dos últims anys amb el Barça. L’equip grec jugarà diumenge la final contra el vencedor del partit que han de disputar a les 21.15 h d’avui divendres el Real Marid, el vigent campió, i l’Olympiacòs, que va eliminar el Barça en els quarts de final.

El partit ha començat amb 25 minuts de retard perquè la policia alemanya no ha volgut córrer riscos i no ha autoritzat l’inici fins que no ha tingut clar que podia garantir la seguretat dels presents en l’Uber Arena de Berlín. Un grup de 80 seguidors del Fenerbahçe havien provocat disturbis a prop del pavelló.

El 12-0 de sortida del Panathinaikòs ha quedat minimitzat per la reacció del Fenerbahçe –5 triples en el segon quart–, que ha arribat al descans amb un dèficit mínim de només dos punts (38-36), amb els exblaugrana Nick Calathes, Sertac Sanli i Nigel Hayes-Davis fent bullir l’olla de l’equip de Jasikevicius. El mal inici del darrer quart dels turcs, amb un 9-0 en contra (60-50) ha estat una llosa irrecuperable. El pivot francès Mathias Lessort, musculós i resolutiu, ha estat el jugador més valuós del conjunt d’Ergin Ataman, amb 17 punts, 10 rebots i 20 de valoració. El 9/35 triples dels turcs els ha acabat condemnant.

Eurolliga júnior

El Barça ha perdut contra l’Overtime Elite nord-americà per 98-102 a pesar dels 30 punts de valoració –19 punts i 14 assistències– de Kasparas Jakucionis i els 28 punts de Dame Sarr en el segon partit del grup B de la fase final de l’Eurolliga júnior. En el primer partit havia apallissat l’Alba Berlín per 118-45.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)