Més bàsquet

El Barça cadet guanya el campionat d’Espanya contra el Madrid (70-67)

El Barça ha superat al Real Madrid per 70-67 en la final i ha guanyat a San Fernando (Cadis) el títol estatal cadet. L’equip blaugrana havia derrotat el Gran Canària en les semifinals per 59-74 i afegeix un segon títol en les categories de base després de la victòria en l’estatal júnior. Alassane Doucoure (21 punts, 17 rebots i 34 de valoració) i Mohamed Keita (19 punts i 19 rebots) han estat els màxim anotadors blaugrana. En l’estatal cadet femení, jugat a Santiago de Compostel·la, el Barça CBS va arribar fins ales semifinals, en les quals va perdre contra l’Spar Gran Canaria (72-52).

En l’Euroliga júnior l’equip blaugrana ha perdut amb el potent París (101-96), que jugarà la final contra el Madrid i tanca el grup B amb un triomf i dues derrotes. Nolan Traoré, amb 45 punts i 50 de valoració, ha estat el botxí del conjunt blaugrana. El jugador més destacat del Barça ha estat Kasparas Jakucionis, amb 31 punts i 33 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.