WNBA

40 punts d’Ogunbowale a Phoenix

Arike Ogunbowale és la primera jugadora d’aquesta edició de la WNBA que arriba a la quarantena de punts, en la victòria per de les Dallas Wings per 92-107 a la pista de les Phoenix Mercury. Entre les cinc màximes anotadores de la lliga en quatre de les seves cinc temporades com a professional, en fa 25 a la segona meitat i arriba per segon cop als 40 punts, aquesta vegada amb 7/12 triples per deixar en paper mullat els 32 de Kahleah Copper (4/7 triples) i els 28 de Diana Taurasi (6/13) per a les locals; en el duel que tancava la jornada de dissabte, amb 5 partits.

Les Liberty encaixen la segona derrota seguida, per 84-67 a Minneapolis contra les Lynx amb 20 punts de Breanna Stewart per a les visitants i quatre jugadores locals amb 15 –Napheesa Collier i Alanna Smith– o 14 –Bridget Carleton i Kayla McBride. També tornen a perdre les Indiana Fever, que acrediten1-6, a Las Vegas l’endemà d’estrenar-se a Los Angeles amb el 99-80 contra les vigents campiones, les Aces, encara sense Chelsea Gray però amb A’ja Wilson (29 punts), Jackie Young (22) i Kelsey Plum (20). Caitlin Clark es queda amb 8 i la màxima anotadora de les visitants és Kelsey Mitchell amb 16.

Les que segueixen sense perdre son les Connecticut Sun (5-0), que s’emporten la victòria de Chicago per 82-86 amb amb 19 punts de DeWanna Bonner, malgrat els 23 de Marina Mabrey per a les Sky. L’altra cara de la moneda la viuen les Washington Mystics (0-6) amb el 101-69 a Seattle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)