Espanyol

Gallego: “Sempre he sigut valent, no entenc el joc d’una altra manera”

Espanyol. El surienc autocrític. “Hem de donar més perquè tal i part de la culpa és meva” ha dit alhora que ha valorat la reunió al vestidor “positiva per expressar sentiments sense cap recriminació”

David Gallego ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del partit de demà entre el Celta i l’Espanyol. Un partit, a Balaídos, on els blanc-i-blaus necessiten retrobar-se amb el triomf després de la dura derrota davant la Real Sociedad. Una desfeta dolorosa per la forma que ha de trobar una reacció demà a Vigo.

Fortalesa a domicili.

“L’equip s’ha trobat més sòlid fora de casa. És un partit que ens ho agafem per créixer i intentar sumar els tres punts que no vam sumar l’altre dia.

El significat el triomf.

“Sumar victòries sempre és positiu. El que em plantejo cada partit és guanyar els tres punts que ens posa la federació, Hem d’intentar guanyar per agafar confiança, que som millors del que es pensa i que l’equip està capacitat. No per pressió, per la situació de l’equip, és molt aviat per parlar de classificació, És cert que l’equip no està donant bones sensacions al llarg dels 90 minuts ho hem de canviar.

Reunió al vestidor.

“És una part de l’entrenament i va ser positiva. Va servir per expressar sentiments i crear una energia positiva. Després de la xerrada va ser el millor entrenament que hem fet des que estic aquí. No va haver-hi cap recriminació. Va ser una xerrada més d’autocrítica i això ens fa créixer i m’uneixo a ells en aquesta autocrítica.

Manera de jugar.

“El que estem valorant és el model i em faig moltes reflexions. Soc una persona molt autocrítica. Però hi ha coses que són clares. I hi han moments en què entenen el que fa. Però hem de donar més perquè tal com estem no ens dona per tenir els tres punts”.

Situació personal.

“Estic feliç i il·lusionat però estic preocupat per trobar la millor versió de l’equip. No estic gaudint perquè l’equip no competeix com vull. I el que he de fer és treballar i treballar perquè rendeixin millor. En el món del futbol ja m’ho espero tot. No em sorprèn res i ho veig amb naturalitat. Em preocupo del que depèn de mi. No puc perdre el temps en coses que no depenen de mi. Per mi ha estat una setmana igual que d’altres. Treballar i fer l’onze. Estic més trist perquè no hem guanyat.

Balaídos.

“La història no es pot canviar i espero que passi com el dia de l’Eibar que feia temps que no guanyaven i no remuntaven.

El rival.

“El Celta és un dels equips més perillosos en atac i que comença molt bé els partits, com la Real, té uns jugadors ofensius espectaculars i si, els deixem jugar, s’ho passen pipa. La nostra valentia, perquè això no passi i és tenir la pilota i saber quan saltar per fer la pressió.

Partit per ser valents.

“Jo sempre he sigut valent i seguiré fins al final així. No entenc el joc d’una altra manera i els jugadors em segueixen”.

Situacions compromeses.

“Em va costar estar fins aquí, recordo una vegada que me la vaig jugar amb el Juvenil contra el Barça amb Adama, Munir, Sanabria i vam guanyar 1-2. Ens vam reforçar amb jugadors del juvenil b”.

Sistema.

“Els jugadors estan amb una gran predisposició i jo crec que, en part, es culpa meva, i després el bloqueig que tenen. Tenen nivell suficient per jugar la pilota. L’única cosa que els hi demano és valentia. I saber en quins moments del partit hem de ser més directes i ajuntar-nos més.

Aspecte físic.

“Els veig molt bé i tinc ’imputs’ positius. La fatiga no és excusa i no m’ho sentireu dir. El que més penalitza és treballar el partit. Jo compto amb tots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)