Espanyol

Vicente Moreno mou peça

Espanyol. El tècnic ha sortit visiblement emocionat de Son Moix. “Si no passa res, començarem a fer feina dilluns” diu el de Massanassa superat per la negociació. “L’únic perjudicat de tot això soc jo i la meva imatge”

Embolica que fa fort. El fitxatge de Vicente Moreno, el serial de l’estiu en clau blanc-i-blava, ha viscut un nou capítol aquest matí. El tècnic de Massanassa ha sortit, fa uns minuts, de les oficines del Mallorca a Son Moix visiblement emocionat. “Si no passa res, començarem a fer feina dilluns”, ha dit el preparador en declaracions que recull IB3. El tècnic veu com els dies passen i la seva sortida del club blanc-i-blau no avança i comença a fer-se a la idea que haurà de continuar amb el Mallorca amb qui té dos anys més de contracte. El club balear torna a la feina el dilluns 10 d’agost. “S’han dit coses de jo que no sé d’on surten. Al cap i a la fi, l’únic perjudicat de tot això som jo i la meva imatge”, ha reblat el tècnic de Massanassa superat per una negociació dura amb la propietat del Mallorca que no dona el seu braç a tòrcer per reduir la seva clàusula de sortida que puja a un milió d’euros. En aquest sentit, la imatge de l’Espanyol també surt tocada si no s’acaba tancant un fitxatge que semblava fet i al sac fa una setmana. I és que Vicente Moreno és la prioritat absoluta per la banqueta i se li ha ofert un contracte de tres temporades per portar-lo a Barcelona. El Mallorca segueix demanant, íntegre, el milió de la clàusula i no vol esperar més tot i que ja ha contactat amb Andoni Iraola per rellevar a Moreno.

Caldrà veure que passa en les hores que venen i si l’Espanyol decideix fer un pas endavant per desbloquejar la situació o bé apostar per una alternativa a la banqueta. El conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, assegurava ahir que el fitxatge del tècnic era qüestió de 48 hores. És a dir, entre avui i demà, l’Espanyol tindrà nou inquilí a la banqueta. Moreno ha dit la seva i acusa el desgast. Un últim moviment per forçar un desbloqueig per marxar a Barcelona? Caldrà veure que succeeix. Les hores vinents prometen ser calentes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)