Espanyol

L’Espanyol torna a topar amb la Covid

Pandèmia. Els tests ràpids d’antígens revelen un possible positiu dins de la plantilla

L’Espanyol torna a topar amb la Covid-19. L’efecte de la pandèmia truca a la porta del club blanc-i-blau com un element rutinari. Són temps convulsos i el club blanc-i-blau no és aliè a la pandèmia, i en aquest últim mes ha vist com les alarmes es disparaven diverses vegades. Ahir, de nou, els tests ràpids d’antígens van revelar un possible positiu dins de la plantilla que s’haurà de confirmar en les pròximes hores. El positiu ja ha estat aïllat, i també un dels seus dos contactes directes ja que l’altre té anticossos. En les pròximes hores es farà una PCR per confirmar o descartar el positiu.

El procés és el mateix que les últimes vegades. Cal recordar que l’Espanyol ja va ajornar el desplaçament a Tenerife per tres possibles positius després dels tests d’antígens. Hores després, les PCR van descartar-los i l’equip va viatjar amb total normalitat a les Canàries. A principis d’octubre la cosa va ser diferent. Es van detectar dos positius dins del grup i els tests posteriors només en van confirmar un: Adrián Embarba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)