Espanyol

Vicente Moreno: “Ens queda mal cos però el futbol són resultats”

Duel de Montilivi. “Totes les derrotes em costen de pair i no faig diferències. Hem fet moltes coses bé i la realitat és que hem perdut” ha dit el tècnic que reclama més contundència ofensiva de cara al futur

Vicente Moreno no ha pogut amagar la seva decepció per la derrota del seu equip davant el Girona. Un partit on els seus homes han creat múltiples ocasions de gol però ha vist com marxarà cap a Barcelona sense cap punt a la butxaca. “A mi em costa de pair totes les derrotes i no faig diferències. El partit d’avui no era el que volíem. Tenim molt interès en guanyar i s’ha vist. Hem sortit des del primer moment amb mentalitat guanyadora. Hem fet les coses molt bé i la realitat és que hem perdut. Si el tornem a jugar el guanyem nou vegades sobre deu. Però el futbol són resultats. Hem tingut ocasions per avançar-nos però hem de ser més contundents que és el que marca els resultats”, ha dit el tècnic de Massanassa que ha afegit. “Hem tingut l’adversari on volíem però això va de guanyar i ens deixa mal cos”.

Ara el tècnic vol mirar cap endavant malgrat iniciar la primera volta amb derrota. “Estem en una fase igual que el que va venir en la primera volta. En aquestes 21 jornades juguem contra tots. La nostra idea és seguir sumant punts i estar en el lloc on estem. Si fem moltes coses com avui podrem guanyar però sense oblidar de millorar. Queden 20 partits i el proper cap de setmana hem de sumar els punts en joc”. I ha continuat insistint en la falta de contundència en els últims metres. “No és normal generar tant de joc i no fer gols però l’esforç, el treball i la intenció dels jugadors ha estat magnífic. En els dos partits contra el Girona hem estat molt a prop de guanyar els dos partits i no ho hem fet. Ells ens han guanyat els dos partits i els hem de felicitar”.

Franciso.

Per la seva part, el tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, ha reconegut que “l’Espanyol ha fet moltes ocasions per marxar d’aquí amb algun punt i hem patit per guanyar. En dos dies ho gaudirem molt més. L’Espanyol és el líder i s’està passejant per la lliga. Ho hem de tenir en compte. Sabíem que no seria fàcil. Ara tenim 33 punts i ens va molt bé per començar la primera volta”, ha dit l’andalús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)