Sabadell

La salvació, amb triomfs

Sabadell. Els arlequinats volen trencar amb la ratxa d’empats que els ha castigat darrerament i sumar de tres en tres per apropar-se a l’objectiu. El Logroñés, a més, un rival directe

Sabadell Logroñés

SABADELL:Mackay; Coch, Juan Ibiza, Grego Sierra; Víctor, Undabarrena, Boniquet, Josu; Álvaro Vázquez, Stoichkov i Guruzeta.Baixes:Querol (lesió) i Cornud (sanció).LOGROÑÉS:Giménez; Iago López, Clemente, Gorka Pérez, Andoni López, Paulino, Andy, Sierra, Petcoff, Rubén Martínez i David González.Baixes:Álex Pérez, Ander Vitoria, Ousama Siddiki i Zelu (Covid), Iñaki (lesió) i Leo Ruiz (sanció).ÀRBITRE:Ortiz Arias ( madrileny).HORARI:21 h (Movistar).

El Sabadell no ha perdut els últims sis partits, però només n’ha guanyat un en aquesta ratxa invicte. Això ha provocat una barreja de sentiments en el conjunt arlequinat mentre l’equip no ha arrencat del tot en la classificació i es manté en una zona perillosa. Ara, arriba un moment clau en la temporada, ja que, els propers dos mesos, els vallesans s’enfrontaran a rivals directes per la permanència. El primer, avui (21 h), serà el Logroñés.

“Estem en una situació, de punts i de classificació en què tots els nostres partits són importants. El nostre objectiu passa per guanyar partits”, ha assenyalat Antonio Hidalgo, que no ha descartat la possibilitat que li portin algun reforç en el mercat d’hivern, tot i que sembla difícil. El rival arriba molt tocat després d’una setmana en què se li han acumulat els positius per coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)