Espanyol

Melamed: “Ser un referent del planter m’omple d’orgull”

Emergent. El davanter s’ha convertit en un element clau per a Vicente Moreno i un valor estratègic de l’entitat. “Em sento identificat amb el club i em dona uns valors que no trobaria en altres llocs”, ha remarcat

Nico Melamed (Castelldefels, 2001) és l’últim exponent del planter de l’Espanyol. El jove davanter s’ha fet un lloc en l’onze titular de Vicente Moreno convertint-se en un futbolista de molt present i amb un gran futur al davant. Les seves xifres parlen per si mateixes. Sis titularitats, les últimes en els darrers quatre partits. Gols importants com el de la victòria davant el Sabadell, a la nova Creu Alta, o el que obria el camí de la remuntada davant el Cartagena. El futbolista més jove de la plantilla s’està obrint camí en el primer equip després d’arribar a l’Espanyol amb dotze anys procedent del Cornellà després d’una bona maniobra de captació dels encarregats del futbol base encapçalat, llavors, per David Fernández.

Melamed ha estat protagonista d’una entrevista feta pels mitjans del club i allà expressa el seu compromís amb l’entitat i també la seva implicació amb el futbol base. “El que sempre havia somiat era jugar en el primer equip i jugar amb els futbolistes que veia a la televisió. És una cosa indescriptible”, ha explicat el futbolista que va ser protagonista de la portada de l’Esportiu de Nadal junt amb David López i Òscar Melendo. “He rebut moltes ofertes per marxar, però estic molt feliç a l’Espanyol. És un club on puc créixer i em sento molt identificat”, va dir, llavors, a aquest rotatiu. En l’entrevista feta pel club, Melamed continua aprofundint en aquest ideari. “Recordo el primer torneig que vam jugar amb l’Espanyol. Hi havia una mica de nervis, però van tenir la sort de guanyar-lo i ser protagonista amb algun gol. Va ser un moment preciós del futbol base”, ha dit el davanter, en referència al torneig d’Arona del 2013 on es van reunir els millors equips d’Espanya.

“El futbolista també ha explicat les diverses passes que ha donat en el club des que va arribar fa set anys. “He evolucionat molt en el futbol base, en el dia a dia, el repte d’anar augmentant les capacitats en els entrenaments i en els partits. En el futbol base sempre he anat marcant gols i el que sempre he volgut és sentir aquella sensació amb el primer equip. Aquesta sensació es multiplica per mil amb el primer equip i ho estic aconseguint”

El futbolista també s’ha referit a la seva renovació, aquest estiu, on va signar un contracte fins al 2024. “És el premi a tots els anys que portava en el club treballant, esforçant-me, el fet de sentir els colors, d’identificar-me amb el club. A més de veure el club com un projecte de futur i els meus companys del primer equip em fan veure que el millor lloc per seguir creixent, dins i fora del camp, és aquí, a l’Espanyol”, ha remarcat. A més, el jove futbolista ha deixat clar que està obrint camí als més joves i a aquest mestratge li dona molt valor. “T’ensenyen valors i t’inculquen coses que, potser, en altres llocs no. Penso que puc representar el futbol base, que puc mostrar el camí a altres futbolistes per arribar al primer equip que és el somni de molts joves i això m’omple d’orgull. Això va molt més enllà del futbol. Al final tot suma i t’entra en el cap com una cosa molt bonica. Això és molt especial i aquest és el club on he crescut i em quedo aquí”.

Per últim, ha parlat dels objectius de l’equip. “El primer que hem de fer és mostrar l’ambició en cada entreno i en cada partit. Les ganes de guanyar cada partit i que volem més i més. Tots tenim un objectiu molt clar que és retornar el club on es mereix. No hi ha cap més camí”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)