Espanyol

Vicente Moreno: “No hem de ser injustos amb RDT”

Minvats. El tècnic confirma que els dos positius són jugadors. “Ho han de dir ells o bé els metges. Ara hem de pensar a fer l’equip més competitiu per guanyar el Fuenlabrada”

Vicente Moreno ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del duel davant el Fuenlabrada marcada per la presència de dos positius per COVID-19. El tècnic ha confirmat que són dos futbolistes del primer equip. “Tenim algun problema amb la Covid i no soc jo qui ha de dir qui són els jugadors. Són dos jugadors, però això ho han de dir ells o els metges. Després tenim els dos futbolistes de la sub-21 que no arriben en les millors condicions. Han jugat pràcticament tot el partit, Matías arriba a última hora de la tarda i Keidi no arribarà a temps. Farem un onze que segur que competiran hi ho faran bé”, ha explicat el tècnic que no es refia del Fuenlabrada, rival de demà, que arriba en un bon moment després de golejar el Mallorca. Tot i això, el tècnic espera sumar la tercera victòria consecutiva per apuntalar el lideratge. Vicente Moreno també ha defensat el rol de Raúl De Tomás malgrat no jugar de titular en els dos últims partits de lliga. “Està bé. És un jugador amb molt de temps i molta importància i quan apareix Raúl o si ho fa Dimata és important per a l’equip. Però som injustos dient si som millors o pitjors en el terreny de joc. Els 61 punts són gràcies a ell. És un jugador que necessitem i que ens aporta molt. Té molt a dir en el que podem aconseguir d’aquí al final. Jugui d’inici o no”.

SENSACIONS.

“La felicitat de les victòries és el millor que et pot passar per afrontar la resta de partits. Ara cal mantenir la dinàmica i juguem contra un equip difícil i ja vam veure el potencial del Fuenlabrada (davant el Mallorca). Som l’equip que més vegades hem estat en la primera divisió i és normal que quan perds, perds estan primer. No pensem en això, volem seguir en una dinàmica bona i mirem només el que estem fent nosaltres.

BON MOMENT.

Estem en un bon moment, però hem estat així durant molts moments de la temporada. Arribem amb dos resultats amplis i esperem arribar amb aquesta dinàmica de resultats.

GUIÓ DE PARTIT.

Una cosa és el que vols fer i una altra cosa el que fa o et deixa fer el rival. És un equip que té poc a perdre i arriba amb bona dinàmica. És un equip que només ha perdut un partit més que nosaltres i el Mallorca que som els que menys hem perdut i et diu la força del rival.

FUENLABRADA.

No em fa falta aquell resultat per conèixer el potencial del Fuenlabrada (contra el Mallorca). No m’agafa per sorpresa. L’altre dia va guanyar al primer classificat i no em sorprèn. L’any passat va estar lluitant per entrar en play-off i és un equip que ens posarà molt difícil el triomf.

TEMPS DE DESCANS.

Avui no hem pogut entrenar i ho hem fet de manera individual. A ara tenim més temps de recuperació, però, a vegades, ha estat a l’inrevés. Tenim jugadors com Puado o Pedrosa que han jugat ahir 90 i 70 minuts. No fiquem excuses.

CALENDARI.

Jo només miro el partit de demà contra el Fuenlabrada i posant el millor equip possible amb les circumstàncies que tenim. La meva energia està en el partit de demà.

DOS MESOS PER ACABAR LA LLIGA.

Si, penso en el mes de maig, perdem energia i no sabem que hem de fer el dia 1 d’abril. Ara no pensa en el 30 de maig.

VERTIGEN PEL FINAL DE LLIGA.

Ho veiem amb la nostra perspectiva, però els altres també tenen objectius per aconseguir i tots els equips entren en aquesta fase de competició. Se’ns oblida que els altres equips també han de guanyar per aconseguir l’objectiu i a tots ens costa guanyar. Cal tenir la fortuna, l’habilitat i la tranquil·litat per no deixar-se anar. Cal mantenir la calma i entenc que la gent es pugui empipar si no guanyes.

CERTESA.

“Tinc el convenciment que no perdrem cap partit i ho veig en els jugadors que també ho veuen que no perdrem més. Però a principi de temporada també ho pensava. Però més que això hem de pensar a fer-ho bé i donar el màxim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)