Espanyol

Vicente Moreno: “L’ascens no està aconseguit, queda un bon tros”

Pausa. El tècnic segueix prudent. “Que la gent estigui contenta és bon senyal, però nosaltres hem de seguir amb els peus a terra i guanyar Las Palmas. Amb la puntuació que tenim ara no ens serveix”

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí de manera telemàtica abans del duel de demà contra Las Palmas (18:15h /RCDE Stadium). Un partit on els catalans volen apropar-se a l’objectiu de l’ascens que ja tenen a tocar després de 12 jornades sense perdre i mantenir la distància amb el tercer classificat a 10 punts a manca de 21 punts en joc. Tot i això, el tècnic blanc-i-blau ha continuat amb el seu discurs de màxima prudència. “La gent que estigui contenta és bon senyal i vol dir que estem fent bé les coses i aconseguir el que tots volen. Però d’aquí a què estigui aconseguit hi queda un bon tros. Nosaltres hem d’estar amb els peus a terra i la puntuació que tenim ara no ens arriba i hem de guanyar demà. De portes endins no ens podem equivocar”, ha insistit.

El preparador també ha repassat altres punts de l’actualitat com qui serà el llançador de penal, després que RDT fallés tres penals consecutius. La situació mental i física de la plantilla; el rival de demà o el rol de Dimata dins de l’equip.

LLANÇADOR DE PENALS.

“No ho sé. Nosaltres posem una llista i en l’ordre en què es tiren els penals i tot és obert, però hi ha plena confiança en tots els jugadors que tenim de gran qualitat. Hi ha jugadors d’alt nivell que fallen penals i això passa. Però qui el tiri ho farà amb la màxima confiança.

ANGOIXA PER PUJAR.

“A principi de temporada és més complicat perquè tot queda molt lluny, però, ara, això ja ho hem passat. La gent està conscienciada i bé mentalment. Sabem el que hem de fer: guanyar i que esperi una jornada menys. Gaudir del trajecte que queda i del que estem jugant”.

LAS PALMAS.

“Juguem contra un equip que té una gran qualitat i d’alt nivell. Molts han jugat a primera divisió i un tècnic amb molta experiència”

AFICIÓ.

“Sense cap mena de dubte trobem molt a faltar l’afició. Però no només ara sinó durant tota la temporada. És un plus tenir una afició com la nostra i en aquest estadi animant. En aquesta part final ens hauria agradat que estiguessin amb nosaltres i que poguessin gaudir. Nosaltres vivim pels nostres aficionats i ara és una cosa antinatural”.

SUPERLLIGA.

“Estem alineats amb el que ha dit el club de manera pública. L’altre dia sentia una conversa de carrer i un li deia si el seu equip hi estava. No hi està. Doncs no m’agrada. Depenen de si estàs o no ho veuràs més o menys just. Però a mi no em sembla bé”

FINAL DE TEMPORADA.

“Esperava arribar a tan bé a final de temporada perquè és la nostra forma de treballar i acostumem a fer-ho així en els nostres equips. Hi ha hagut algun resultat, al gener, que no esperàvem, però no és un tema físic. És un patró que es repeteix.

CAMPIÓ DE LLIGA

“En el futbol sempre et jugues coses i estem parlant d’hipòtesis que no s’ha donat. Queden 21 punts i això dona per moltes coses. El que vull és acabar la jornada amb 73 punts”.

PAPER DE DIMATA.

“Ens dona coses que no teníem al marge del gol. Fixa els defenses. Però ha entrat després que Melendo tingués la Covid.

TOCATS.

“Arribem a un estat de forma bestial, però tenim algun jugador amb molèsties i veurem com arriben demà per decidir. Cal esperar.

JESÉ

“És un jugador de gran nivell i això no s’oblida. No podem centrar l’atenció només en ell perquè si no deixaríem a Araújo o Robert sol. Tenen molts futbolistes de qualitat i un gran planter. No podem estar pendents de només un jugador.”

ONZE TITULAR

Tenim jugadors com Nico, que no està entrant, i té un gran nivell. Només cal veure què fa quan entra i es mereix jugar com el que més. Però hem de buscar un equilibri. Veurem demà quin onze podem fer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)